Διαδήλωση για τα 10 χρόνια από τη δολοφονία του Σαχζάτ Λουκμάν | Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2023

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ – ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΟΥΜΕ

10 χρόνια από τη δολοφονία του Σ.Λουκμάν από τους νεοναζί Χ.Στεργιόπουλο και Δ.Λιακόπουλο

ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΚΑΜΙΑ ΟΠΙΣΘΟΧΩΡΗΣΗ – ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΤΑΓΗ

Ο φασισμός δεν αποτελεί παρά την ακραία έκφανση του σάπιου κρατικού-καπιταλιστικού συστήματος. Ενός συστήματος που εντείνει την εκμετάλλευση, τους αποκλεισμούς, τη φτώχια και την εξαθλίωση, εξαπολύει πολέμους, εκτοπίζει εκατομμύρια ανθρώπους από τον τόπο τους, τους δολοφονεί στα σύνορα, τους φυλακίζει σε στρατόπεδα συγκέντρωσης, που ρίχνει σφαίρες στο κεφάλι σε όσους θεωρεί περισσευούμενους πληθυσμούς, όπως στην πιο πρόσφατη δολοφονία του Ρομά Κ. Φραγκούλη, που βασανίζει και βιάζει μέσα στα αστυνομικά τμήματα, που ξεπλένει βιαστές και παιδοβιαστές και συγκαλύπτει κυκλώματα πορνείας και trafficking. Που εντείνει την κρατική καταστολή με την παρανομοποίηση του όπλου της απεργίας, την περιστολή των διαδηλώσεων, τις εκκενώσεις καταλήψεων και τις διώξεις αγωνιστών. Που καλλιεργεί τη μισαλλοδοξία και τον ρατσισμό στοχεύοντας στον κοινωνικό εκφασισμό, που πριμοδοτεί τις φασιστικές συμμορίες ώστε να συνδράμουν στους επίσημοιυς σχεδιασμούς κράτους και κεφαλαίου για την τρομοκράτηση της κοινωνίας και το τσάκισμα των αγωνιζόμενων.

ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΕΝΝΟΥΝ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ

Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΤΣΑΚΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Αλληλεγγύη στον σύντροφο Δ.Μ. που διώκεται για τη συμμετοχή του στη συγκέντρωση την ημέρα της απόφασης της δίκης της Χ.Α.

Καμία δίωξη για τους 12 συλληφθέντες/είσες

από την αντιφασιστική-αντικρατική κινητοποίηση στο Γαλάτσι την 1/11/2020

ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΜΝΗΜΗΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ 14 ΓΕΝΑΡΗ, 12μ, ΠΛ.ΜΕΡΚΟΥΡΗ

αναρχικό-αντιεξουσιαστικό στέκι Αντίπνοια | Κατάληψη Λέλας Καραγιάννη 37 | Αυτοδιαχειριζόμενος κοινωνικός χώρος Pasamontana | Συνέλευση Αναρχικών για την Κοινωνική και Ταξική Χειραφέτηση

Ετικέτες , , .Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.