[Αφίσα] Αλληλεγγύη στην αναρχική κατάληψη Mundo Nuevo

[Αφίσα] Αλληλεγγύη στην αναρχική κατάληψη Mundo Nuevo

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗ MUNDO NUEVO
που εκκενώθηκε στις 28/11 στη Θεσσαλονίκη και φυλάσσεται μέχρι σήμερα από τις κρατικές κατασταλτικές δυνάμεις.
Η κατάληψη Mundo Nuevo τα τελευταία 7 χρόνια αποτελεί ένα δυναμικό σημείο αναφοράς του αναρχικού κινήματος και των κοινωνικών & ταξικών αντιστάσεων.

ΠΑΥΣΗ ΚΑΘΕ ΔΙΩΞΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ/ΙΣ 4 ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ/ΕΙΣΕΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ

Η επίθεση στις καταλήψεις αποτελεί πάγιο και διακηρυγμένο στόχο του κράτους και ανήκει στη στρατηγική της αντιεξέγερσης, ειδικά μετά τον Δεκέμβρη του ’08, στην απόπειρά του να ξεριζώσει τις εστίες του αυτοογανωμένου συλλογικού αγώνα.

Το χτύπημα των ευρύτερων κοινωνικών και ταξικών αντιστάσεων, που ξεσπούν από τη βάση, όπως και η στοχοποίηση των καταλήψεων αποσκοπούν στην τρομοκράτηση και την πειθάρχηση των πληβειακών στρωμάτων της κοινωνίας, για την απρόσκοπτη επέλαση της κρατικής  και καπιταλιστικής βαρβαρότητας: από την εκκένωση της Κατάληψης Mundo Nuevo στη Θεσσαλονίκη, της Ντουγρού στη Λάρισα και της στεγαστικής κατάληψης Μελιδώνη στα Χανιά, την εισβολή στα Κατειλημμένα Προσφυγικά και τις απειλές εκκένωσης προς τον Ε.Κ.Χ. Βοτανικό μέχρι το χτύπημα εργατικών και απεργιακών κινητοποιήσεων, τις συλλήψεις και τους ξυλοδαρμούς από τις δυνάμεις καταστολής που έχουν στρατοπεδεύσει σε πάρκα, πλατείες, λόφους και πανεπιστήμια, τα συνεχή και άγρια χτυπήματα των διαδηλώσεων στο κέντρο της Αθήνας, τις διώξεις εναντίον αναρχικών αγωνιστών και τις κρατικές δολοφονίες, όπως αυτή του 16χρονου ρομά Κ. Φραγκούλη στη Θεσσαλονίκη. 

Ειδικά σε μια περίοδο όπου η βαθιά συστηματική κρίση επιταχύνεται εν μέσω συνθηκών γενικευμένης λεηλασίας την κοινωνικής βάσης, οι κυρίαρχοι σπεύδουν να ξεριζώσουν τα σημεία αναφοράς του αναρχικού και αντιεξουσιαστικού αγώνα και να καταστείλουν όσους και όσες αγωνίζονται. 

7 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ – Η MUNDO NUEVO ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΑΚΟΜΑ!

Αλληλεγγύη στα Κατειλημμένα Προσφυγικά, την Κατάληψη Ντουγρού, την Κατάληψη Μελιδώνη και τον Ε.Κ.Χ.Βοτανικό

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ, ΤΟ ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΈΣ & ΤΑΞΙΚΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ

Ανοιχτή Συνέλευση της Κατάληψης Λέλας Καραγιάννη 37

Κατάληψη ΛΚ37