¡NO PASARAN! – ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ TERRA INCOGNITA

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΗΝ TERRA INCOGNITA

Στα πλαίσια της κατασταλτικής εκστρατείας που έχει εξαπολύσει το κράτος απ’ το προηγούμενο καλοκαίρι βάζοντας στο στόχαστρο τις πολιτικές και στεγαστικές καταλήψεις, το αναρχικό κίνημα και ευρύτερα τους αγωνιζόμενους/ες, τα ξημερώματα της Δευτέρας 17/8 εκκενώνεται άλλη μία κατάληψη, η Terra Incognita στη Θεσσαλονίκη. Η συγκεκριμένη κατάληψη λειτουργεί απ’ το 2004 κι έχει αποτελέσει σημείο συνάντησης και οργάνωσης του α/α χώρου, έχει στεγάσει αγώνες και δομές αλληλεγγύης στο κέντρο της πόλης.

Η επίθεση στην τάξη μας και ο αφοπλισμός των αγωνιζόμενων κομματιών της αποτελεί βασικό κομμάτι των προληπτικών κινήσεων κράτους και κεφαλαίου, για τη διατήρηση της εξουσίας τους, μπροστά στην προαναγγελμένη οικονομική (και όχι μόνο) κρίση. Ενώ η κοινωνική βάση έρχεται αντιμέτωπη όλο και περισσότερο με την εξαθλίωση και την εκμετάλλευση, κουβαλώντας στις πλάτες της και την ειδική συνθήκη της πανδημίας, η ανάγκη για συσπείρωση και αντίσταση σε κάθε πεδίο μεγαλώνει. Απέναντι στην καταστολή, τη φτώχεια, τις ανισότητες που γεννά ο καπιταλισμός, η μόνη απάντηση βρίσκεται στους ταξικούς και κοινωνικούς αγώνες.

(Η συνέλευση ¡NO PASARAN! κρέμασε πανό στο πολυτεχνείο ως συμβολική κίνηση αλληλεγγύης)

ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΔΕΝ ΕΚΚΕΝΩΝΟΝΤΑΙ –ΤΑ ΚΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ

¡NO PASARAN!

Αναρχικό – Αντιεξουσιαστικό Στέκι «ΑΝΤΙΠΝΟΙΑ», Κατάληψη ΛΕΛΑΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ 37, Κατάληψη Στέγης Προσφύγων /Μεταναστών ΝΟΤΑΡΑ 26, Squat for Refugees/Migrants SPIROU TRIKOUPI 17, ΤΑΞΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ (Ομάδα Αναρχικών και Κομμουνιστών), Αναρχική Φοιτητική Συνέλευση ΑΡΟΔΑΜΟΣ, Αντιφασιστική – Αντιεξουσιαστική συνέλευση Ν. Ιωνίας – Ηρακλείου, Σύντροφοι και Συντρόφισσες

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.