Ενημέρωση για τη διαδήλωση της 31ης Αυγούστου | Κάλεσμα σε συζήτηση Τετάρτη 4 Σεπτέμβρη, Πολυτεχνείο

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ 31ΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 4 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ

ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ- ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΚΩΧΗ 

Το Σάββατο 31 Αυγούστου έπειτα από κάλεσμα που απεύθυνε η συνέλευση «NO PASARAN” πραγματοποιήθηκε πορεία με τη μαζική συμμετοχή χιλίων και πλέον διαδηλωτών στους δρόμους των Εξαρχείων. Αψηφώντας την ιδεολογική τρομοκρατία και τον στρατό κατοχής των ΜΑΤ, οι αγωνιστές και οι αγωνίστριες μετέδωσαν ένα μήνυμα αντίστασης στην κρατική κατασταλτική εκστρατεία και αλληλεγγύης στους κατειλημμένους χώρους αγώνα.

 Την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου καλούμε στις 19:00 στο Πολυτεχνείο στο κτίριο Γκίνη, συζήτηση για την διοργάνωση της κεντρικής αντικατασταλτικής διαδήλωσης αλληλεγγύης στις καταλήψεις, της 14ης Σεπτέμβρη στα Προπύλαια και για την πραγματοποίηση προπαγανδιστικών δράσεων.

NO PASARAN!

[tribulant_slideshow post_id=”1376″]

 

Αναρχικό – Αντιεξουσιαστικό Στέκι «ΑΝΤΙΠΝΟΙΑ», Κατάληψη ΛΕΛΑΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ 37, Κατάληψη Στέγης Προσφύγων /Μεταναστών ΝΟΤΑΡΑ 26, Squat for Refugees/Migrants SPIROU TRIKOUPI 17ΤΑΞΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ (Ομάδα Αναρχικών και Κομμουνιστών), Αναρχική Φοιτητική Συνέλευση ΑΡΟΔΑΜΟΣ, Διαχειριστική Συνέλευση του Αυτοδιαχειριζόμενου Κοινωνικού Στεκιού Γαλατσίου «ΣΤΕΓΑΣΤΡΟ»*Κ ΒΟΞ Κατειλημμένο Κοινωνικό Κέντρο, Σύντροφοι και Συντρόφισσες

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.