Σχετικά με τη νέα επιθετική απόπειρα φασιστοειδών ενάντια στην Κατάληψη ΛΚ37

Σχετικά με τη νέα επιθετική απόπειρα φασιστοειδών ενάντια στην Κατάληψη ΛΚ37

Χθες τη νύχτα, γύρω στις 1.45′ π.μ. εκτοξεύτηκε από αγνώστους που διέρχονταν με μηχανή από την οδό Ι. Δροσοπούλου κάποιο είδος κροτίδας στο κτήριο της κατάληψης Λέλας Καραγιάννη 37. Η κροτίδα έπεσε στην κήπο της κατάληψης κι ακολούθησε ισχυρός κρότος έκρηξης συνοδευόμενος από δυνατή λάμψη, χωρίς να υπάρξει καμιά άλλη συνέπεια πέρα από ότι καταληψίες και περίοικοι κατέβηκαν στον δρόμο όπου μύριζε έντονα μπαρούτι για να διαπιστώσουν τι συνέβη.

Η απόπειρα αυτή εντάσσεται σε μια ακολουθία προηγούμενων επιθέσεων από φασιστοειδή υποκείμενα ενάντια στην κατάληψη. Είναι όμως σαφώς πολύ πιο υποβαθμισμένη σε σχέση με άλλες που προηγήθηκαν μιας και, όπως διαφαίνεται από τα χαρακτηριστικά της, τα φασιστοειδή που έριξαν την κροτίδα δεν είχαν κανένα άλλο στόχο παρά να δηλώσουν πως ακόμα υπάρχουν κι απειλούν την κατάληψη μη μπορώντας ωστόσο να πετύχουν τίποτα άλλο παρά να θορυβούν ασκόπως και να διακόπτουν πρόσκαιρα τον νυχτερινό ύπνο των καταληψιών και των περίοικων της γειτονιάς. Κι αν νομίζουν ότι με μια γηπεδικού τύπου κροτίδα θα μπορούσαν να επιφέρουν κάτι περισσότερο στην 30χρονη κατάληψη είναι βαθιά νυχτωμένοι.

Η απάντηση της ΛΚ37 εμπεριέχεται στη συμμετοχή της στα αντικρατικά – αντιφασιστικά καλέσματα της κινητοποίησης στις 8 Σεπτέμβρη 2018 στη ΔΕΘ και την συμμετοχή της επίσης στην ανοικοδόμηση και περιφρούρηση της κατάληψης Libertatia στη Θεσσαλονίκη.

Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΘΑ ΤΣΑΚΙΣΕΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΑ ΑΝΤΙΚΡΑΤΙΚΑ – ΑΝΤΙΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ ΜΠΛΟΚ ΣΤΗ ΔΕΘ

 

1η Σεπτέμβρη 2018, Κατάληψη ΛΚ37

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.