Ενημέρωση από τη συγκέντρωση αλληλεγγύης στη Mundo Nuevo στο Θησείο

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΑΓΩΝΑ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ MUNDO NUEVO

 

 

Την Πέμπτη 7 Φλεβάρη πραγματοποιήθηκε στο Θησείο παρέμβαση-συγκέντρωση που κάλεσαν οι συλλογικότητες Κατάληψη Λέλας Καραγιάννη 37, Α.Φ.Σ «Αροδαμός», Αναρχικό- Αντιεξουσιαστικό Στέκι «Αντίπνοια», Ταξική Αντεπίθεση (Ομάδα Αναρχικών & Κομμουνιστών) και Συνέλευση Αντίστασης και Αλληλεγγύης Κυψέλης/Πατησίων», σε αλληλεγγύη με την κατάληψη Mundo Nuevo στη Θεσσαλονίκη που απειλείται με βίαιη εκκένωση. Η συγκέντρωση πλαισιώθηκε από περίπου 50 συντρόφους-ισσες. Έξω από τον σταθμό του ΗΣΑΠ στήθηκε μικροφωνική, διαβάστηκαν κείμενα αλληλεγγύης, κρεμάστηκαν πανό και πετάχτηκαν τρικάκια.

Οι μεθοδεύσεις για τη βίαιη εκκένωση της κατάληψης Mundo Nuevo, με βάση συμφωνία παραχώρησης του κτηρίου από το Δήμο Θέρμης –ιδιοκτήτη του χώρου- στον ΟΚΑΝΑ με σκοπό να μετατραπεί σε σχολείο δεύτερης ευκαιρίας για τοξικοεξαρτημένους, αποτελούν μία ακόμα ευθεία κατασταλτική απειλή εναντίον του αναρχικού και αντιεξουσιαστικού αγώνα και εναντίον συνολικά των από τα κάτω κοινωνικών και ταξικών αγώνων.

Να υπερασπιστούμε τις καταλήψεις, τους αυτοοργανωμένους χώρους και αγώνες, ως αναχώματα στην κρατική και καπιταλιστική βαρβαρότητα, ως αναπόσπαστα σημεία αναφοράς του αγώνα για την Κοινωνική Επανάσταση, του αγώνα για μια κοινωνία Ισότητας, Αλληλεγγύης, Ελευθερίας.

ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ,

ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ – ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΚΩΧΗ!

[huge_it_gallery id=”24″]

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.