[Ηχητικό αρχείο] Αθήνα | Παρέμβαση στον δημοτικό ραδιοφωνικό σταθμό του Νέου Ηρακλείου Επικοινωνία 94fm

Στις 29/01 19:00 πραγματοποιήθηκε παρέμβαση στον δημοτικό ραδιοφωνικό σταθμό του Νέου Ηρακλείου. Διαβάστηκε κείμενο της συνέλευσης και πετάχτηκαν τρικάκια περιμετρικά του Δημαρχείου που στεγάζεται ο ραδιοφωνικός σταθμός.

Απέναντι στην κρατική καταστολή… ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ!

Από τον περασμένο Αύγουστο βρίσκεται σε εξέλιξη η κατασταλτική εκστρατεία του κράτους ενάντια στο Αναρχικό Κίνημα,

Τους κατειλημμένους χώρους αγώνα.

Τις αυτοοργανωμένες δομές στέγασης των προσφύγων και των μεταναστών.

Τις φοιτητικές ελευθεριακές εστίες ,σπάζοντας το πανεπιστημιακό ασυλο.

Με τοποθετήσεις κοριών παρακολούθησης σε οχήματα κ στέκια.

Με δημόσιους βίαιους εξευτελισμούς κ σεξιστικές επιθέσεις στην αστυνομοκρατούμενη πλατεία Εξαρχειων.

Είναι επίθεσεις που συνιστούν την αιχμή του δόρατος της επιθετικότητας του κράτους και των αφεντικών στην πλειοψηφία της κοινωνίας ,η οποία αποσκοπεί στην διάλυση των κοινωνικών αγώνων, στην τρομοκράτηση και την εξόντωση των αγωνιστών.

Είναι προσπάθεια της επιβολής – υποταγής και πειθάρχησης στην κοινωνία, δειχνοντας την φασιστική τακτική τους, ούτως ώστε στη συνέχεια να ξεδιπλωθεί απρόσκοπτα η επέλαση της κρατικής και καπιταλιστικής βαρβαρότητας που εμπεριέχει τη φτώχεια, την εξαθλίωση, τον κανιβαλισμό και το θάνατο.

Απο τις δηλώσεις του δημάρχου Κ. Μπακογιάννη “όταν βγω θα τους τελειώσω”, την εκδικητική άρνηση άδειας στο Δ. Κουφοντίνα, ικανοποιώντας τις επιθυμίες της οικογενείας, την απομάκρυνση του πολιτικού περιπτέρου από την πλατεία Εξαρχείων με την καταστροφή εκατοντάδων βιβλίων που αυτό περιείχε κ το τελεσίγραφο που εξέδωσε το υπουργείο Προ. Πο στις 20 Νοέμβρη, πήραμε μία πρώτη γεύση του τι θα επακολουθούσε.

Στοχοποίησαν λοιπόν τον Α/Α χώρο ως τον νούμερο ένα δημόσιο κίνδυνο που ως από μηχανής θεοί θα εξαλείψουν. Απώτερος και ανομολόγητος στόχος τους, το πνίξιμο από τη γέννα, οποιασδήποτε επαναστατικής ανατρεπτικής ιδέας και στάσης μέσα στην καθημερινότητα της αυτοοργάνωσης, της ισότητας και της αλληλεγγύης.

Οι κατειλημμένοι και αυτοοργανωμένοι χώροι ζωής και αγώνα, όσο θα απειλούνται από τη φασιστική κρατική βια τόσο θα συμβολίζουν ολοένα και περισσότερο τα απελευθερωμένα από τις δυνάμεις κατοχής εδάφη, την έμπρακτη δυνατότητα της κοινωνίας να αμφισβητεί, να εξεγείρεται και να αυτοοργανώνεται απέναντι στο σύστημα εκμετάλλευσης και καταπίεσης κράτους και καπιταλισμού.

Καλούμε όλους: τον κόσμο του αγώνα, τη νεολαία, τους εργάτες, τους φοιτητές και τους μαθητές να μπουν δυναμικά στον αγώνα, σε κάθε κοινωνικό πεδίο για την αναχαίτιση του κύματος της κρατικής καταστολής, για να βγούμε στην αντεπίθεση στη διεκδίκηση ενός κόσμου χωρίς καταπιεστές και καταπιεζόμενους, μιας κοινωνίας Ελευθερίας, Αλληλεγγυης και Ισότητας!

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΟΜΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ – ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΚΩΧΗ

Η Αναρχία δεν ειναι μόνο στα Εξάρχεια – ειναι ΠΑΝΤΟΥ !!

¡NO PASARAN!

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.